Onze pakketten

Webdesign & Onderhoud

Website

Bent u op zoek naar een nieuwe website voor uw bedrijf of vereniging? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Altijd beste service

Tevredenheidsgarantie

Support

Wat zit er in een onderhoudscontract

Onze websites worden gebouwd op basis van het CMS systeem wordpress en maken het mogelijk het onderhoud en aanpassingen zelf uit te voeren.

Mocht u dit echter niet zien zitten en het graag uit handen geven dan kunnen wij u hier uiteraard bij helpen. Hiervoor hebben wij bovenstaande 3 pakketten samengesteld.

Het basispakket voorziet in de basisveiligheid waarbij wij voor u de website op zich veilig en up-to-date houden. U doet zelf de aanpassingen van de inhoud van de site zoals het aanpassen van teksten en afbeeldingen en/of het toevoegen van pagina’s.

Het pluspakket voorziet in alle onderdelen van het basispakket met als extra 2x per maand het aanpassen/toevoegen van teksten welke door u worden aangeleverd. Tevens voegen wij 2 keer per maand afbeeldingen toe op bestaande pagina’s, of verwijderen naar wens afbeeldingen.

Het totaalpakket voorziet in een totaal zorgeloos werkende website waarbij wij onbeperkt teksten en afbeeldingen ,welke door u worden aangeleverd, plaatsen, aanpassen of verwijderen op reeds bestaande pagina’s( fair use policy)

Ook zonder een pakket kan ik u ten dienste zijn voor het plaatsen van teksten en afbeeldingen of onderhoud van uw website. Hiervoor reken ik een tarief van €19,50 per half uur.

Genoemde tarieven en prijzen kunnen per jaar geindexeerd worden.